fredag 25 januari 2013

Info!

En orättvis värld...

Ja, det är verkligen orättvist. För att få ha en blogger-blogg, så måste man ha ett google-konto. Detta konto är kopplat till mailadressen man väljer när man skapar kontot (en gmail-adress). Mycket enkelt - eller hur?

Jo, men nu är det så att jag redan har en adress som jag uppmanar alla potentiella och eventuella kunder att maila till. Den adressen kollar jag flera gånger om dagen och jag försöker vara snabb och effektiv på att svara på alla mail jag får!

Någon gång sisådär vartannat år kollar jag dock min gmail-adress! Idag gjorde jag det! För att finna ett sjuttiotal nya mail inkomna 2011-2012. De flesta var från google (eller annat oviktigt). Några få var dock från potentiella och eventuella kunder. Det KAN ju hända att kunden tröttnar på att vänta om han/hon fortfarande inte fått något svar efter sjutton månader. Men vad vet jag (trägen vinner? ;)

Nu uppmanar jag alla att - snälla, söta, rara - maila till:

emma@littlebirdtattoo.com


Det är den adressen jag alltid använt och alltid kommer att använda! Tack! :)

Nu ska jag se om jag lyckas ställa in någon form av autosvar kopplat till adressen jag INTE använder... önska mig lycka till! ;)

Ha en go helg!

//Little Bird


Info...

Hej!

Ett snabbt inlägg bara i väntan på att jag ska ha tid att uppdatera här mer frekvent ;) Följ mig på Instagram så länge, där blir det oftare uppdaterat!

Instagram-id: LittleBiiird

Nu på lördag är studion stängd. Tänkte spana in den nya crossfit-boxen i Kungälv - ses vi där?

Som vanligt på våren bokas det på ordentligt. Alla vill bli fina innan solen börjar bli för varm ;) Så tänk på det om ni vill ha en tid snart. Väntetiden är som vanligt ca två månader men eftermiddagstiderna (som ju är mest populära) är fullbokade nästan april ut! Bokningar tas i studion, ta med deposition (500 kr kontant).

Ha de fint!




Little Bird