Priser etc

Angående priser:

Jag tar kontanter eller Swish!

Fasta priser från 1000 kr. Ökar i takt med strl på tatuering och tidsåtgång på arbetet.

På större jobb som tar många timmar att göra tar jag 1200 kr/h och då börjar taxametern ticka när kunden kommer till studion. Jag tar alltså betalt för allt jobb jag lägger ner, inte bara "effektiv tatueringstid". Självklart stoppar jag klockan om vi tar fikapaus etc. Tid jag lägger på att skissa upp ditt motiv bakas in i priset.

Vid prisförfrågan gör jag mitt bästa för att ge ett så exakt pris som möjligt men det är då viktigt att ni beskriver er tatuering så exakt som möjligt (storlek? färg eller gråskala? Bara kontur eller ifyllt? osv :) ”Lagom” för mig är oftast inte ”Lagom” för dig ;) Kom gärna in till studion med prisförfrågningar, det är lättare än att ta det över mail!

När vi har en färdig skiss i rätt storlek kan jag säga ett ungefärligt pris. 


Angående skisser:

Då jag är väldigt uppbokad och har många som vill ha motiv uppritade ser jag det som bästa lösningen att prioritera de som ligger närmst i kalendern. Om inte annat avtalats får du se den färdiga bilden när du kommer för att tatuera dig. Snabbskiss/kladd kan eventuellt mailas ett par dagar innan bokad tid! 


Angående konsultation:

För konsultation gäller i regel samma väntetid som för tatuering, alltså ett par, tre månader. En halvtimmes konsultationstid kostar 500 kr. 

Alla är givetvis välkomna att kika in till studion och ställa frågor under ordinarie öppettider. Sitter jag med kund kan jag oftast ta en kort paus (eller lyssna/prata samtidigt som jag jobbar;).

Tips

Söker du typsnitt? Kolla www.dafont.com

Söker du bilder? Googla! Och gör det på engelska; du kommer få många fler sökträffar!

Oinspirerad? Kolla tatueringstidningar för inspiration!