onsdag 26 januari 2011

Spårvagn, black metal och onödigt dravel


Började jobbet efter semestern med att påbörja Malins spårvagn/rosor/reaper/mm-sleeve :) Kul jobb på en kul tjej. Nu ser vi fram emot fortsättningen. Lite black metal över det hela... plus en spårvagn!

Ni som endast är intresserade av tatueringar och klarar er utan mitt dravel kan sluta läsa nu och se fram emot nästa inlägg som kommer inom kort...

Till er andra kan jag - ska försöka fatta mig kort - dra en snabb liten uppdatering. Förra veckan var det lördagsjobb. Inte mer än rätt med tanke på alla helgdagar samt semester som varit det senaste. Känns skönt att jul/nyår är över och att det nu faktiskt börjar märkas att vi går mot ljusare tider :) RUTINER gillar jag (även om skidresan vecka 5 oxå känns väldigt välkommen;)
Jag har kommit igång att jobba på min kära sambos backpiece igen. Känns skönt att vi kommer ngn vart. Hade vart kul om vi båda var bikinisnygga till sommaren (även om han kanske skippar överdelen och kör på shorts istället för bikini;) Själv längtar jag efter en "tatueringspaus" - alltså en paus från att BLI tatuerad. Hoppas på att nå den pausen efter kanske tre sittningar till. Har två tider bokat hos Vilda i februari, sen får vi se... :) Ett annat sätt att bli bikinisnygg är att ANVÄNDA sitt gymkort. Har fixat nu så att jag har Sportlife Västra Gatan istället för dito Partille. Nära till jobbet - no more excuses :) Var faktiskt på gymmet kl åtta igår morse - jag är stolt över mig själv :)

Innan jobbet idag var jag hos min nya revisor och lämnade min pärm. Han satt i möte, så jag fick inte hälsat på honom men han är säkert jättebra och supertrevlig. Sen åkte jag till Colorama och beställde en tapet till toaletten vi renoverar hemma - check! Känns skönt att få fixat saker :) Ngt annat som är fixat är min nya dator - tack Jimmy för installationer och annat. Ska bli skönt att begrava den här gamla antika saken som jag skriver på nu. Spara det viktigaste bara, sen rätt ner i soporna ;)

Hawken och jag trivs bra ihop. Beställde massa nya nålar av olika sorter som anlände igår, så nu kan jag jag köra Hawken på de allra flesta gaddningar om jag vill. Gott för min handled och gott för mitt öra. Jag blev själv tatuerad med en Hawk förrförrförra gången (tror jag) jag var hos Vilda. Vet inte om det gjorde så mycket mindre ont (som de säger) egentligen men skönt med lite mindre ljud även för den som blir tatuerad.

Nu har jag nog inte så mycket mer att babbla om för denna gång. Ska istället fokusera på ett eller par roligare inlägg - såna inlägg med bilder i :) Hörs snart! 

Inga kommentarer: