Priser etc

Angående priser:

Jag tar kontanter eller Swish!

Nu har jag börjat med online-bokning via Bokadirekt. Då kan man antingen boka en timme för 1300 kr, två timmar för 2400 kr, tre timmar för 3500 kr eller 30 min konsultation för 500 kr. Man betalar alltså per sittning. 

Om du ska göra ett motiv i storlek 1-5 cm, eller en text på max 2x18 cm så bokar du en timme. Allt större än så bokar man en längre sittning för. Om du bokat tre timmar så betalar du för tre timmar även om din tatuering bara tar två timmar. Du betalar för BOKAD tid. Var därför noga med att boka "rätt" tid. Är du osäker på hur lång sittning du ska boka kan du givetvis ringa och fråga. Jag kommer att införa telefontid mån-fre kl 9-10, samt fredagar kl 13-15. Eftersom jag är själv i firman är det bara jag som svarar i telefon och det blir väldigt ineffektivt att avbryta arbetet med kund när telefonen ringer. 

Alla är givetvis välkomna att kika in till studion och ställa frågor under ordinarie öppettider. Sitter jag med kund kan jag oftast ta en kort paus (eller lyssna/prata samtidigt som jag jobbar;).

Tips

Söker du typsnitt? Kolla www.dafont.com

Söker du bilder? Googla! Och gör det på engelska; du kommer få många fler sökträffar!

Oinspirerad? Kolla tatueringstidningar för inspiration!