fredag 29 april 2011

Nya utmaningar!

Som mina frekventa bloggbesökare vet så har jag gjort om en del i studion. Ny entré och större yta! Våren är här och det har varit en helt fantastisk vecka med mycket sol! Maj månad är snart här och det är nästan svårt att fatta hur fort tiden går. Jag tänkte dra en liten snabb uppdatering om vad som händer semestermässigt osv i vår/sommar.

Eventuellt kommer jag ta några dagar ledigt i mitten av maj, men jag har väl inte helt bestämt än hur vi ska göra med det där, så jag får helt enkelt återkomma...

Vecka 22 jobbar jag måndag - onsdag som det ser ut nu. Och då har jag en praktikant - Angelica - med mig i studion :) På torsdan är det röd dag och på fredan tänkte jag ta en ledig klämdag. Fortsätter min ledighet resten av vecka 22, samt vecka 23, då jag - i vanlig ordning - befinner mig på Sweden Rock Festival! :) Tillbax på jobbet igen Tisdag v 24.
     Lite lediga dagar omkring midsommar och sen jobb som vanligt fram till vecka 28, då jag har bestämt mig för att ta en veckas semester! Åland blir det då - längtar ut till torpet! :) Efter den semesterveckan är planen att jobba så mycket som möjligt. Eventuellt tar jag ngn extra ledig dag i augusti.

Först ut i "nya" studion var Johan. Blev påbyggnad på en gammal tatuering.


Sen har det varit en del smått, gott och blandat. Bl a den här texten.

Inga kommentarer: